Zapisz się już dziś, klikając w poniższy link:
Internetowa Rejestracja Kandydatów Akademii Bialskiej | rejestracja kandydata (akademiabialska.pl)
Specjalnie dla Was:
przygotowaliśmy ciekawą ofertę
znieśliśmy opłatę rekrutacyjną
przygotowaliśmy atrakcyjne rabaty (zniżki/możliwość płatności czesnego w ratach)
zjazdy odbywają się tylko dwa razy w miesiącu (wyłącznie w soboty i niedziele, bez piątków)
część zajęć odbywa się online - na platformie MS Teams (bez konieczności wychodzenia z domu)
znieśliśmy konieczność pisania pracy końcowej
zajęcia prowadzone są przez ekspertów i praktyków biznesu
zajęcia odbywają się w małych, kameralnych grupach
Sprawdź kierunek, który Cię interesuje:
AI w biznesie i sektorze publiczny
Zarządzanie projektami IT
Programista Python
Cybersecurity
Kadry i płace
Ochrona danych osobowych
Prawno administracyjne aspekty pracy urzędnika z elementami informatyki
Rolnictwo ekologiczne i projektowanie terenów zielonych
Finanse publiczne i administracja
Rachunkowość i audyt finansowy
Zarządzanie zasobami ludzkimi
Agent celny
Terapia pedagogiczna z podstawami metod integracji sensorycznej -przebudowa programu (studia kwalifikacyjne)
Podyplomowe studia kwalifikacji pedagogicznych
Bezpieczeństwo i higiena pracy
Język angielski w biznesie i spedycji
Zarządzanie oświatą
Podstawy geodezji
Bezpieczeństwo w ruchu drogowym
Zapraszamy do zapoznania się z naszą stroną:
https://aceu.akademiabialska.pl/studia-podyplomowe/oferta
Napisz do nas lub zadzwoń:
podyplomowe@akademiabialska.pl
+48 (83) 344 99 60
+48 (83) 344 99 53
Dołącz do nas na Facebooku:
https://www.facebook.com/aceuabnsbp
Oferta studiów podyplomowych Akademickiego Centrum Edukacji Ustawicznej
Projekt współfinansowany ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego, Program Operacyjny Wiedza Edukacja Rozwój 2014-2020 "Uczelnia dostępna dla wszystkich, numer POWR 03.0500-00-A050/20
Ta strona używa plików cookies. Dowiedz się więcej o celu ich używania i możliwości zmiany ustawień w przeglądarce oraz o naszej polityce prywatności.
Czytaj więcej